Slider 1 We hereby declare that Temax can guarantee the flow of thermal packaging for pharmaceuticals and health products to our international customers during the COVID-19 pandemic. This guarantee is provided by our three international factories and separate warehouses where continuous stock flow and QA is provided. COVID-19 Manufacturing Stability Declaration Slider 1 Hierbij verklaren wij dat Temax de flow van thermische verpakkingen voor farmaceutica en healthcare naar onze internationale klanten kan garanderen. Deze garantie wordt geboden door onze drie internationale fabrieken en afgescheiden magazijnen waar continue voorraadstromen en QA worden verzorgd. COVID-19 Productie stabiliteitsverklaring Slider 1 Hiermit erklären wir dass Temax die Anlieferung von Thermoverpackungen für Pharmazeutika und Gesundheitsprodukte an unsere internationalen Kunden garantieren kann. Diese Garantie bieten unsere drei internationalen Produktionen und separaten Lager, in denen für kontinuierliche Warenflüsse und Qualitätssicherung gesorgt ist. Erklärung zur Produktionsstabilität Slider 1 Nous déclarons par la présente que Temax peut garantir le flux d'emballages thermiques pour les produits pharmaceutiques et de santé à nos clients internationaux. Cette garantie est fournie par nos trois usines internationales et nos entrepôts séparés où les flux de stock continus et l'assurance qualité sont pris en charge. Déclaration de stabilité de la production

Slider 1 TEMPERATURE PROTECTION HOT-COLD DESIGNING/MANUFACTURING/IMPLEMENTATION/MAPPING/TRAINING ETC... COLD CHAIN solutions for PHARMACEUTICALS GLOBAL PRESENTS EUROPE-USA
Manufacturing/Warehousing/Sales/Service
WE
THINK
GREEN
Products/Supply Chain
Formulas/Recycling Formulas/Green Manufacturing

Cross-dock verpakking

CROSS-DOCK geïsoleerde verpakking voor distributie

Gebruik van de geïsoleerde cross-dock verpakking

Cross-Dock is een term in de distributie en logistiek die gebruikt wordt als goederen in een overslagformule belanden of waarbij in een distributiecentrum geen extra handelingen (herverpakken) ondernomen worden. Met andere woorden gaan de goederen van aanbieder naar eindgebruiker over één of meerdere distributiecentra zonder enige wijziging in de verzendverpakking. In deze formule ontwikkelde Krautz-Temax een speciale geïsoleerde cross-dock verpakking in opdracht van een supermarktketen. Geconditioneerde goederen worden bij de fabrikant van de geconditioneerde producten klaargemaakt en worden specifiek per winkel-adres in deze cross-dock verpakking verpakt. Dit betekent dus dat de fabrikant per winkel één of meerdere specifieke verpakking klaarmaakt, ze voorziet van het specifieke winkeladres-etiket en vervolgens naar het distributiecentrum van de supermarkt zendt. In het distributiecentrum dienen ze de cross-dock verpakking dus niet meer te herverpakken. Ze nemen de verpakking en plaatsen deze op de desbetreffende route naar de desbetreffende winkel. Door deze handelswijze ontstaat dus een cross-dock formule. Ook de retourstroom verloopt identiek. De eindgebruiker, de supermarktwinkel ontvangt de verpakking, maakt deze leeg en zendt deze terug naar het distributiecentrum die ze vervolgens wederom terugzendt naar de fabrikant van de geconditioneerde producten om wederom gevuld te worden.

Gesloten koudeketen - koelketen via de cross-dock verpakking

Het grote voordeel van de geïsoleerde cross-dock verpakking is dat de verpakking een volledig gesloten koudeketen of koelketen vormt. De geconditioneerde producten worden bij de fabrikant van de producten verpakt en ze worden pas bij de eindgebruik terug uitgepakt. Tijdens het gehele traject (fabrikant-distributiecentrum-winkel) wordt de verpakking niet geopend wat dus betekent dat de koudeketen of koelketen volledig gesloten is. Dit uiteraard op voorwaarde dat de isolatiekwaliteit en de bijgevoegde thermische energie van die aard is dat de grenstemperaturen van het product niet overschreden worden tijdens het gehele transport traject van fabrikant tot eindgebruiker.

Optie koelelementen

Soms is er de noodzaak om een extreem lang temperatuurbehoud te garanderen. Om dit mogelijk te maken kan de cross dock verpakking uitgerust worden met een koelaccumulator die als externe koudebron fungeert. De accumulator wordt in de diepvriescel geplaatst waardoor hij zich oplaadt. Vervolgens wordt deze aan de randen van de verpakking (voorzien van een alu-constructie) opgehangen.

Isolatiekwaliteiten

Enter your keyword