Slider 1 We hereby declare that Temax can guarantee the flow of thermal packaging for pharmaceuticals and health products to our international customers during the COVID-19 pandemic. This guarantee is provided by our three international factories and separate warehouses where continuous stock flow and QA is provided. COVID-19 Manufacturing Stability Declaration Slider 1 Hierbij verklaren wij dat Temax de flow van thermische verpakkingen voor farmaceutica en healthcare naar onze internationale klanten kan garanderen. Deze garantie wordt geboden door onze drie internationale fabrieken en afgescheiden magazijnen waar continue voorraadstromen en QA worden verzorgd. COVID-19 Productie stabiliteitsverklaring Slider 1 Hiermit erklären wir dass Temax die Anlieferung von Thermoverpackungen für Pharmazeutika und Gesundheitsprodukte an unsere internationalen Kunden garantieren kann. Diese Garantie bieten unsere drei internationalen Produktionen und separaten Lager, in denen für kontinuierliche Warenflüsse und Qualitätssicherung gesorgt ist. Erklärung zur Produktionsstabilität Slider 1 Nous déclarons par la présente que Temax peut garantir le flux d'emballages thermiques pour les produits pharmaceutiques et de santé à nos clients internationaux. Cette garantie est fournie par nos trois usines internationales et nos entrepôts séparés où les flux de stock continus et l'assurance qualité sont pris en charge. Déclaration de stabilité de la production

Slider 1 TEMPERATURE PROTECTION HOT-COLD DESIGNING/MANUFACTURING/IMPLEMENTATION/MAPPING/TRAINING ETC... COLD CHAIN solutions for PHARMACEUTICALS GLOBAL PRESENTS EUROPE-USA
Manufacturing/Warehousing/Sales/Service
WE
THINK
GREEN
Products/Supply Chain
Formulas/Recycling Formulas/Green Manufacturing

Opslagsysteem hoezen

Opslagsystemen voor de opslag van thermohoezen – HACCP

Gebruik van opslagcontainers voor hoezen

Naast de productie van hoezen voor pallets en roncontainers, produceert Krautz eveneens speciale opslagsystemen. Deze worden op maat gemaakt volgens de wensen van de logistieke eisen. Ze zijn vervaardigd uit metaal waarna ze een kleurtje krijgen met behulp van een poederlak behandeling. Naargelang het logistieke proces kunnen ze mobiel of stationair uitgevoerd worden waardoor een opslag op maat verkregen wordt.

Waarom opslag van hoezen?

– Orde en netheid in uw distributiecentrum
– De hoezen staan steeds op dezelfde plaats
– De hoezen hangen allen gelijk = gebruiksgemak
– Hygiëne, de hoezen worden minder snel vuil
– Flexibiliteit in de opslaglocatie van de hoezen

Kortom, opteren voor een opslagsysteem is zeker geen overbodige luxe en is gezien de ervaringen in ondermeer grote supermarktketens, waar deze opslagsystemen een vast onderdeel vormen van het hoezenproces, zeker aan te raden. Kijk voor meer informatie en een fimpje over het gebruik van de opslagsystemen eens op de pagina Bi-Fold thermohoes.

Volledig geautomatiseerd opslagsysteem

Meer en meer supermarkten implementeren geïsoleerde hoezen, met name de Bi-Fold vouwhoes, in hun logistieke proces om een gecombineerde distributie van goederen met verschillende temperaturen op één vrachtwagen mogelijk te maken. Hierdoor kan de vrachtwagen op één bepaalde temperatuur ingesteld worden en worden goederen met een andere temperatuur met behulp van hoezen bijgevoegd. Slechts één vrachtwagen met alle goederen aan de winkel dus. Tevens worden hoezen meer en meer ingezet om de kwaliteit te waarborgen van temperatuursgevoelige goederen zoals bananen, exoten, verse groenten, vleesproducten, panklaar, stoomgerechten en zo meer waardoor de koudeketen van A tot Z (van IN distributiecentrum tot IN de winkel) kan gesloten worden. Supermarkten die eenmaal de flexibiliteit in de distributie en de kwaliteitswaarborging van de hoezen hebben ondervonden breiden de applicatie dan ook steeds verder uit naar andere productgroepen.

Het nadeel hierbij is thans dat de hoezen een opslag vereisen en de distributiecentra vaak met plaatsgebrek te kampen hebben. Daarom startte Krautz met de ontwikkeling van een uniek geautomatiseerd opslagsysteem voor de vouwhoes om een opslag in de hoogte mogelijk te maken. Het opslagsysteem is volledig geautomatiseerd en biedt naargelang de hoogte van het distributiecentrum plaats aan twee, drie of vier hoeshoogtes. Op dit systeem zijn opslagstangen gemonteerd waaraan de hoezen opgehangen worden. Via een drukknop zal het systeem de hoezen naar omlaag brengen als ze gebruikt moeten worden of omhoog tillen als opslag vereist is. Via tal van sensoren worden zowel de locaties als de opslag gestuurd en gecontroleerd. Naargelang de opslagcapaciteit kunnen meerdere van deze opslagsystemen naast elkaar gemonteerd worden zoals te zien op onderstaande afbeelding.

opslagsysteem007

Enter your keyword