Slider 1 We hereby declare that Temax can guarantee the flow of thermal packaging for pharmaceuticals and health products to our international customers during the COVID-19 pandemic. This guarantee is provided by our three international factories and separate warehouses where continuous stock flow and QA is provided. COVID-19 Manufacturing Stability Declaration Slider 1 Hierbij verklaren wij dat Temax de flow van thermische verpakkingen voor farmaceutica en healthcare naar onze internationale klanten kan garanderen. Deze garantie wordt geboden door onze drie internationale fabrieken en afgescheiden magazijnen waar continue voorraadstromen en QA worden verzorgd. COVID-19 Productie stabiliteitsverklaring Slider 1 Hiermit erklären wir dass Temax die Anlieferung von Thermoverpackungen für Pharmazeutika und Gesundheitsprodukte an unsere internationalen Kunden garantieren kann. Diese Garantie bieten unsere drei internationalen Produktionen und separaten Lager, in denen für kontinuierliche Warenflüsse und Qualitätssicherung gesorgt ist. Erklärung zur Produktionsstabilität Slider 1 Nous déclarons par la présente que Temax peut garantir le flux d'emballages thermiques pour les produits pharmaceutiques et de santé à nos clients internationaux. Cette garantie est fournie par nos trois usines internationales et nos entrepôts séparés où les flux de stock continus et l'assurance qualité sont pris en charge. Déclaration de stabilité de la production

Slider 1 TEMPERATURE PROTECTION HOT-COLD DESIGNING/MANUFACTURING/IMPLEMENTATION/MAPPING/TRAINING ETC... COLD CHAIN solutions for PHARMACEUTICALS GLOBAL PRESENTS EUROPE-USA
Manufacturing/Warehousing/Sales/Service
WE
THINK
GREEN
Products/Supply Chain
Formulas/Recycling Formulas/Green Manufacturing

Onze oprichter

TAMER CANKURTARANOĞLU
FOUNDER & CEO OF Krautz-TEMAX GROUP

Onze CEO, Tamer Cankurtaranoğlu, is sinds 1989 actief in de ontwikkeling en productie van logistieke beveiligingsoplossingen. Hij richtte in 2000 de organisatie Krautz-TEMAX op waar hij actief is in de ontwikkeling en productie van thermische logistieke oplossingen. Hij is ook een computeringenieur en heeft kwaliteit naar het middelpunt van het zakenleven gebracht, met als doel kwaliteitsoplossingen te bieden over de temperatuur in Europa en over de hele wereld toen hij het merk Temax oprichtte onder Krautz in 2000.Bij deze gelegenheid, toen hij in korte tijd de aandacht begon te trekken in de zakenwereld door producten te lanceren die naam maakten in Europa en de wereld met de visie van Tamer Cankurtaranoğlu en haar kijk op het bedrijfsleven.Krautz-TEMAX Group is in 21 jaar een snelgroeiende waarde geworden in Europa en de wereld,heeft een verschil gemaakt op zijn gebied in Europa met zijn vlaggenschip Temax en TEMAXps, Temax Pharma+, OfficeBull, NitaTrans en Hotcoldshop merken die het onder hetzelfde bedrijf heeft opgericht.

Toen Cankurtaranoğlu 21 jaar Krautz-TEMAX kweekt, is hij een zakenman geworden die naam heeft gemaakt in Europa en de wereld. Ook heeft Cankurtaranoğlu een merk gecreëerd dat om mensen en het milieu geeft. Het merk blijft het verschil maken voor zijn tegenhangers in de wereld met de visie van Cankurtaranoğlu.

Krautz-TEMAX Group gelooft dat goede bedrijven een verschil zullen maken als het om het milieu en de mensheid geeft. Daarom investeert Krautz-TEMAX Group al sinds de eerste dag van haar oprichting in de bescherming van het milieu en de mensen. Ook gebruiken alle productiefaciliteiten speciale recyclingmachines om een ​​minimale impact op de ecologische voetafdruk te garanderen, met aandacht voor minimale afvalproductie.

Ook vindt Cankurtaranoğlu het belangrijk om in mensen te investeren, heeft het in 20 jaar een lange weg afgelegd met veel getalenteerde en deskundige collega’s binnen de Krautz-TEMAX Group. Cankurtaranoğlu is geliefd en gerespecteerd door ZIJN collega’s, en heeft deze teamgeest weerspiegeld in belangrijke successen in het zakenleven.

Enter your keyword