Slider 1 We hereby declare that Temax can guarantee the flow of thermal packaging for pharmaceuticals and health products to our international customers during the COVID-19 pandemic. This guarantee is provided by our three international factories and separate warehouses where continuous stock flow and QA is provided. COVID-19 Manufacturing Stability Declaration Slider 1 Hierbij verklaren wij dat Temax de flow van thermische verpakkingen voor farmaceutica en healthcare naar onze internationale klanten kan garanderen. Deze garantie wordt geboden door onze drie internationale fabrieken en afgescheiden magazijnen waar continue voorraadstromen en QA worden verzorgd. COVID-19 Productie stabiliteitsverklaring Slider 1 Hiermit erklären wir dass Temax die Anlieferung von Thermoverpackungen für Pharmazeutika und Gesundheitsprodukte an unsere internationalen Kunden garantieren kann. Diese Garantie bieten unsere drei internationalen Produktionen und separaten Lager, in denen für kontinuierliche Warenflüsse und Qualitätssicherung gesorgt ist. Erklärung zur Produktionsstabilität Slider 1 Nous déclarons par la présente que Temax peut garantir le flux d'emballages thermiques pour les produits pharmaceutiques et de santé à nos clients internationaux. Cette garantie est fournie par nos trois usines internationales et nos entrepôts séparés où les flux de stock continus et l'assurance qualité sont pris en charge. Déclaration de stabilité de la production

Slider 1 TEMPERATURE PROTECTION HOT-COLD DESIGNING/MANUFACTURING/IMPLEMENTATION/MAPPING/TRAINING ETC... COLD CHAIN solutions for PHARMACEUTICALS GLOBAL PRESENTS EUROPE-USA
Manufacturing/Warehousing/Sales/Service
WE
THINK
GREEN
Products/Supply Chain
Formulas/Recycling Formulas/Green Manufacturing

Triple Cooler koelsysteem

TRIPLE COOLER luchtsturingsysteem voor temperatuurstabiliteit in geconditioneerde vrachtwagens

Gebruik van de Triple Cooler

De Triple Cooler is een uniek luchtsturingssysteem voor geconditioneerde trailers en opleggers met als doel de perfecte temperaturen te creëren. Dit zowel vooraan midden als achteraan met monotemp – bitemp en multitemp mogelijkheden met slechts één koelmotor, zonder verdampers.

Omschrijving

De Triple Cooler is een revolutionaire transportkoeling met als doel de luchtcirculatie van de koelmotor in de trailer te sturen zodat overal in de trailer een optimale luchtstroom en temperatuur wordt gegenereerd. Om dit mogelijk te maken wordt tegen het dak en de koelmotor een unieke polyester tunnel gebouwd opgedeeld in een blaas- en zuigkanaal die elk in verbinding staan met de koelmotor. De tunnel is in de lengte van de vrachtwagen opgedeeld in zes locaties waar de lucht wordt opgezogen, naar de koelmotor wordt geleid en op de desbetreffende locatie weer wordt uitgeblazen.

Per locatie is een temperatuursensor aangebracht die de temperatuur meet en vervolgens de kleppen van de blaas en zuigstroom stuurt. Als op een locatie de gewenste temperatuur bereikt is dan sluiten de kleppen automatisch zodat de luchtstroom stopt en de lucht van de koelmotor wordt verdeeld over de nog openstaande locaties. Dit tot alle locaties op temperatuur zijn.

Met andere woorden kan zelfs 100% capaciteit van de koelmotor geheel achteraan in de trailer gegenereerd worden. Wordt een bepaalde locatie thans weer te warm dan zullen de kleppen terug opengezet worden en wordt bijgekoeld. Handig en ideaal voor snelle temperatuurrealisatie bij openstaande deuren bijvoorbeeld. Omwille van de Triple Cooler kan derhalve een optimale luchtstroom en tevens temperatuur in de gehele trailer gecreëerd worden. Dit in een zéér korte tijdspanne.

Temperatuurstabiliteit in de trailer - vooraan en achteraan !! Temperatuurcontrole + regeling op 6 locaties in de trailer

Bij een monotemp transportsituatie is in de gehele trailer slechts één temperatuur vereist. Bij een standaard luchtcirculatie zonder Triple Cooler is het thans niet eenvoudig om overal in de trailer een ideale of juiste temperatuur te creëren. Vooraan te koud, achteraan te warm. Met de Triple Cooler kan thans de ideale temperatuur in de trailer gerealiseerd worden aangezien de luchtstroom op meerdere locatie plaatsvindt. Per locatie wordt namelijk de temperatuur gemeten en kleppen gestuurd die de koude lucht van de koelmotor toelaten of afsluiten. Zo kan het zelfs dat achteraan 100% kapaciteit van de koelmotor gegenereerd wordt wat uiteraard een uniek gegeven is. Omwille van deze unieke luchtsturing worden de temperaturen tevens op een zéér korte termijn behaald en wordt steeds een controle ondernomen met bijkoeling waar nodig.

Sturing met PDA toestel en bleutooth technologie

De Triple Cooler beschikt over een elektronische sturing die de kleppen en sensoren stuurt. Deze sturing heeft een bleutooth communicatie die communiceert met een PDA toestel. Dit toestel bevat de programmering van het geheel. Via een touchscreen wordt de programmering met behulp van tekeningen weergegeven wat het ingeven en uitlezen zéér eenvoudig maakt. Ook de temperatuurinstellingen gebeurt via voorgeprogrammeerde symbolen zodat de chauffeur geen fouten of foutieve instellingen kan maken.

Is het PDA toestel geprogrammeerd dan kan de chauffeur dit eenvoudig in zijn cabine plaatsen. Op het PDA toestel worden vervolgens alle temperaturen in de trailer in real-time weergegeven zodat de chauffeur het gehele verloop kan volgens en desgewenst bijsturen. Ook bij een levering biedt dit voordelen aangezien de vrachtwagen bij de klant niet moet geopend worden om de temperaturen van de goederen te controleren. De chauffeur neemt eenvoudig zijn PDA toestel mee naar de klant en kan in real-time de temperaturen in de trailer tonen opdat de klant de lading kan accepteren. Staan meerdere klanten op één trailer, dan kan de chauffeur bij het lossen van de eerste klant de desbetreffende locatie waar de goederen staan uitschakelen waardoor de koude luchtstroom op die locatie gestopt wordt en enkel koude lucht geblazen wordt waar effectief lading staat.

Inbouw in nieuwe of gebruikte trailers

De Triple Cooler is een autonoom werkend systeem dat geen electronische koppeling heeft met de koelmotor. Hierdoor kan de Triple Cooler zowel in gebruikte als nieuwe trailers ingebouwd worden zonder aanpassingen aan de bestaande koelmotor. Het enige wat benodigd is, is een voeding met de batterij van de laadklep of koppeling met de trekker

Enter your keyword